Lindberg & Co leverer skarpt indhold

Med navnet Lindberg & Co er der lagt op til samarbejde omkring dine kommunikationsløsninger. Dybest set er det jo samarbejdets ædle kunst, der skaber den ønskede effekt med kommunikationen – uanset om det gælder en stort anlagt kommunikationsstrategi,   et gennemskrevet website eller en enkeltstående annonce til et fagmedie. Det skarpe indhold til kommunikationen kommer ikke af    sig selv, men gennem indlevelse, indsigt og et vedholdende arbejde med selv de mest komplicerede kommunikationsudfordringer.  Giv det gerne et skud.

Henrik Lindberg: Jeg er cand.mag. fra Syddansk Universitet i Odense, og har skrevet speciale om tv-reklamer, medier og kommunikation. Jeg har mange års erfaring fra reklame- og kommunikationsbranchen, og har været informationsmedarbejder på TV2/DANMARK i Odense, international copywriter hos ECCO, tekstforfatter og konceptudvikler på bureauerne Copyright, SCANAD og Par No 1 A/S og været konceptchef hos reklamebureauet IB&Co i Ikast.

Jeg har blandt andet skrevet lærebogen ”Markedskommunikation – videregående uddannelser” (2009) på Hans Reitzels Forlag i København. Jeg har gennemført en IAA diplomuddannelse i international markedskommunikation i 2007 i Vejle, og har i flere år fungeret som censor inden for erhvervskommunikation på universiteter og erhvervsakademier.  I Lindberg & Co er jeg partner, konceptudvikler, tekstforfatter og kommunikationsrådgiver for kunderne.


Samarbejdspartnere

Reklame

Ørskov Gruppen
Kong Gulerod Reklamebureau
FS2 Reklame A/S
MYMIND design- og reklamebureau
KATAPULT reklame                    BCreative

Forlag

Hans Reitzels Forlag A/S
Alinea                                               Forlaget Kong Gulerod

Direct marketing

Relationshuset GEKKO

Media

mediaedge:cia

Analyse

Wilke A/S

Fotografer

Photographer // André                          Gert Laursen

Illustratorer

Krads & Streg v/Peter Nielsen

Film

M2Film

Web

CAMPFIRE & Co

Telemarketing

FGT Business Research A/S